Kömmerling Select logo doorsnede raam

Hakova: Kömmerling select fabrikant

Hakova verwerkt voor zijn kunststof ramen enkel de Kömmerling profielen. Deze Duitse kwaliteitsprofielen zijn mooi, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, inbraak-werend, geluidsisolerend en uiteraard ook warmte-isolerend. Hakova werkt onder het select-label, wat u als klant de garantie biedt op Belgisch topschrijnwerk van de bovenste plank. Door het select-label kan Hakova u ook 15 jaar garantie bieden op de stabiliteit en kleurvastheid van de Kömmerling-profielen.

Hakova biedt de Kömmerling profielen aan in het wit, creme of met een folie bekleefd. Het foliegamma bestaat naast de generfde folies met unikleuren en houtdessins, ook uit gladde folie en matte folies.

Ontdek het volledige kleurengamma
Kömmerling raamsysteem 76mm AD

Raam- en deursysteem 76mm AD

Een innovatief hoog warmte-isolerend aanslagdichtingssysteem met staalversterking, waarbij standaard al een Uf-waarde van 1.1W/(m²K) behaalt wordt. Zowel dubbel als drievoudige beglazing kan in dit systeem ingebouwd worden. De smalle profielen zijn zowel voor nieuwbouw als renovatie het ideale schrijnwerk. En voor de uitstraling van het raam heeft u de keuze tussen 2 vleugeldesigns.

Folder 76mm AD

Hefschuifraam Premidoor

Met een Premidoor hefschuifraam verbint u harmonieus uw leefruimte met uw tuin. Met de drempelloze dorpel is een doorgang zonder overstap mogelijk. Het schuifraam is gemakkelijk te bedienen en is bovendien inbraakveilig. Grote elementopppervlakten zijn geen probleem waardoor dit systeem perfect kan toegepast worden bij een moderne architectuur. Voor een nog grotere lichtinval is de versie Premidoor Lux beschikbaar.

Folder Premidoor 76
Kömmerling 88Plus PVC raam

Raam-en deursysteem 88Plus

Een hoogisolerend 6-kamersysteem met thermische middendichting dat zich uitermate leent voor de plaatsing van een drievoudige beglazing. Door zijn inbouwdiepte van 88mm en zijn isolerende eigenschappen is dit profiel geschikt voor laag-energie en passiefbouw.

                                  

Folder 88Plus
Varinova rolluikkast

Rolluiksysteem Varinova

Een geïsoleerde rolluikkast die zowel op een PVC als aluminium raam kan opgebouwd worden. Toepasbaar zowel bij nieuwbouw als bij renovatie, waarbij afhankelijk van de configuratie de kast buitenzijde zichtbaar of onzichtbaar is. De geïntegreerde isolatie is beschikbaar in zowel een warmte-solerende als een akoestisch isolerende versie. De Uc-waarde van de Varinova-kasten is 0.85W/(m²K)

Folder Varinova
Mastiff panelen

Deurpanelen Mastiff

Mastiff is producent van een gepatenteerd systeem van deurpanelen. De productie van de deurpanelen is puur Belgisch. De panelen zijn beschikbaar in een breed gamma van modellen en beschikken over goede thermische eigenschappen. Bij de Mastiff Invisible panelen wordt de deurvleugel bedekt door het paneel met estetisch zeer mooie resultaten. 

Folder Mastiff
Klapluiken

Klapluiken Naxos

De Kömmerling klapluiken zijn niet enkel decoratief maar ook functioneel. Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo heeft men de keuze uit verschillende lamellentypes en panelen, en zijn ze beschikbaar in een breed gamma van kleuren en houtimitaties.

Folder Klapluiken