Hakova Ramen & Deuren

Hakova werd in 1982 opgericht met als doelstelling actief te zijn op de markt van ramen en deuren, veranda's, beglazing, rolluiken en zonwering. Wij investeerden in een modern machinepark zodat we zelf de productie van deze materialen konden aanvatten.

Door het verwerken van kwaliteitsmaterialen zoals het Kömmerling-kunststofprofiel en door de persoonlijke omgang met onze klanten hebben we ook buiten de Limburgse grenzen bekendheid verworven.

Door de bijkomende materialen zoals rolluiken, zonwering en veranda's in pvc en aluminium profielen kunnen wij dan ook een compleet gamma aanbieden voor nieuwbouw en renovatie. Het groot aantal referenties waarover wij beschikken is het bewijs dat niet alleen de fabricatie maar ook de plaatsing belangrijk is.

Onze plaatsers zijn experts op hun terrein en overleggen steeds met de klant. Dit is de waarborg voor een goede verwerking van de materialen. De nauwgezette opvolging door de verkopers zorgt voor een blijvende band tussen het bedrijf en onze klanten wat in een voortdurende uitbreiding van onze klantenkring resulteert.

WE ZIJN GESLOTEN VAN 13 JULI TEM 4 AUGUSTUS


OPENRAAMDAGEN

Bezoek ons tijdens de openraamdag op 16 maart en maak kans op 5000€! Meer info hier.

Kömmerling 15 jaar garantie Hakova

PVC 15 jaar garantie

Door ons Select-label kan Hakova u 15 jaar garantie bieden op de kleurvastheid en stabiliteit van de Kömmerling -profielen.

ALU: 25 jaar garantie

Ontdek de 'Timeless Colors'-kleuren van Aliplast  waarbij u 25 jaar garantie krijgt op het lakwerk zonder enige meerprijs.